Tot domnu’ Chitzoi in actiune.

Invitatia a venit undeva dupa Paste.Am ajuns la Gigi acasa si dupa o visinata rapida am inceput sa halim : ciorba de cartofi cu legume (usoara ca matasea si deosebit de bine echilibrata ca gust,delicioasa si binevenita),o pulpa de porc la cuptor cu un sos foarte reusit care nu a ingreunat deloc stomacul,niste ficatei inveliti in bacon (gustosi si usor digerabili),plachie de crap cu un orez sarbesc genial.Am bagat in noi inca o visinata si am retinut niste cantitati rezonabile din fiecare fel de mancare,astfel incat sa putem degusta din toate fara a avea senzatia de prea plin.Gigi sa ne traiesti si sa mai faci,da’ eu tot astept reteta de la ciorba de porc cu smantana.

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee , acu’ am vazut in detaliu , chestia aia cu ornatu’ de coaja de rosie si de ardei gras taiat rondele aduce un pic a restaurant Odobesti anii ’80 sau a cumetrie intr-o zona rurala usor accesibila spre judetul Teleorman, nu zic ca nu da bine dar se vede ca avem niste reminiscente usor proletare,ceea ce nu e rau.Pofta buna la ficatzei sau vorba unui cunoscut de-al meu “somn usor la masa!”.